top of page

ΑΦΗΝΙΑΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Από τη σημερινή 8.6.2022 ανταπόκριση του Μανώλη Κωστίδη στον Σκάι από την Κωνσταντινούπολη η φωτογραφία.

Αφηνίασε ο Ερντογάν και όλο του το τουρκολόϊ.
Πάνε να βγάλουν και το σχοινί και το παλλούκι...

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ χειρότερο καλλιεργείται καθημερινά, φορτικά, μεθοδικά, συστηματικά, διατεταγμένα και οργανωμένα, με εντυπωσιακά πολλαπλασιαζόμενη ένταση και αχαλίνωτο πλέον οίστρο, απ’ όλα τα επίσημα χείλη του τουρκικού κράτους και, νυχθημερόν κατόπιν, απ’ όλα τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης της τουρκικής Κοινής Γνώμης τις τελευταίες εβδομάδες εναντίον της Ελλάδας, με καταδεικνυόμενο ήδη κεντρικό στόχο τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου;

Και, το πιο σπουδαίο:

Για ποιές άραγε σχεδιασμένες επικείμενες ενέργειες, προλειαίνει, προετοιμάζει και χειραγωγεί, αφ’ ενός, τον τουρκικό λαό, και αφ’ ετέρου, προειδοποιεί, πιέζει, εκφοβίζει και εκβιάζει πρώτα την ελληνική κυβέρνηση και μαζί της τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και των άλλων χωρών της ΝΑΤΟϊκής συμμαχίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλη αυτή η συντονισμένη εκστρατεία της Τουρκίας;

ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ - παράγγελμα εκτόξευσης όλης αυτής της ανθελληνικής αναθέρμανσης, σε κλίμα κιστιμένου παροξυσμού και λυσσώδους εκνευρισμού, την έδωσε αυτοπροσώπως ο ίδιος Ερντογάν. Ανακράζοντας το μοχθηρό «Μητσοτάκης γιόκ», μόλις την επαύριον της υποδοχής που έτυχε 16 και 17 Μαΐου στον Λευκό Οίκο και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός της Ελλάδος.

ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ Ερντογάν εκτελεί με υπερβάλλοντα ζήλο καθημερινά ο Υπ.Εξ. Τσαβούσογλου, ενώ πλειοδοτούν σε ανθελληνική επιθετικότητα ο Μπαχτσελί των «Γκρίζων Λύκων» και ο Κκιλιτζάρογλου των Κεμαλιστών.

Με τα τουρκικά ΜΜΕ να ρευστοποιούν τη διαταγή ονοματίζοντας και ένα προς ένα τα ελληνικά νησιά στα οποία θα εισβάλουν για να τα κατακτήσουν, ώστε... «ας πάρουμε μερικά νησιά για να καταρρεύσει η πολιτική Ελλάδας και ΗΠΑ», όπως «στρατηγούν» στις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εκπομπές των τουρκικών ΜΜΕ.
Λάζ. Α. Μαύρος 8.6.2022
bottom of page