top of page

Ρεζίλι έγινε ο Ερντογάν

Με την ουρά στα σκέλια,

γλείφοντας εκεί που έφτυνε,

έβαλε την ουρά στα σκέλια σαν δαρμένο σκυλί,

από λύκος που κόρδωνε τώρα παριστάνει το αρνάκι για να παει Αθήνα.


Και ντρέπονται όλοι οι δικοί του Τούρκοι

για τα ψέματα που λέει τώρα για τα «ξαφνικά ένα βράδυ»

που τότε, Σεπτέμβριο 2022, εξηγούσε ακόμα και μπροστά στις κάμερες και στη δημοσιογράφο κυρία Ρούγια που τον συνόδευε στα Βαλκάνια ότι «ξαφνικά ένα βράδυ» θα εισέβαλλε στην Ελλάδα και τώρα αυτοεξευτελιζόμενος λεει ψέματα ότι τα έλεγε δήθεν για... τρομοκράτες απροσδιόριστους.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:


ΚΑΤΑ την επίσκεψή του στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη την Τρίτη 6 Σεπτ. 2022, σε δημοσιογραφική συνέντευξη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε τις «ξαφνικά ένα βράδυ» απειλές πολέμου που είχε εκτοξεύσει, δύο μέρες νωρίτερα, την Κυριακή 4/9/2022, από την Σαμψούντα. Το ερώτημα που του έθεσε η Τουρκάλλα δημοσιογράφος κ. Ρουγιά ήταν το εξής:


- Πράγματι η Τουρκία σκέφτεται να πραγματοποιήσει κάποια στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας;


Και ο Ερντογάν απάντησε:


«Κυρία Ρουγιά, αυτά που λέω δεν είναι όνειρα. Όταν λέμε πως μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά το βράδυ, σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Το είπα στο Teknofest.[Κυριακή στην Σαμψούντα]. Γιατί το είπα αυτό; Έχουν στα χέρια τους αυτά τα νησιά. Και στα νησιά αυτά υπάρχουν βάσεις και πολλά άλλα και αν συνεχιστούν οι παράνομες απειλές, τότε και η υπομονή έχει ένα τέλος. Όταν έρθει το τέλος της υπομονής, το τέλος της υπομονής είναι η σωτηρία. Και όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε αυτό που πρέπει... Και πιστεύω το ξέρει και η Ελλάδα. Όταν έρθει η ώρα, τότε θα γίνουν τα απαραίτητα. Διότι το κλείδωμα των ραντάρ, όπως και άλλα βήματα, δεν είναι καλοί οιωνοί»...


ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ο Ερντογάν πάει... Αθήνα

Τετάρτη 6 Δεκ. 2023

Τρίτη 6 Σεπτ. 2022









bottom of page